Januari is alweer voorbij en verder dan qua doelen stellen voor januari was ik nog niet gekomen..dus tijd om een aantal nieuwe doelen te gaan stellen om die motivatie weer wat op te hogen! Normaal ben ik van de wat meer lange termijn doelen, maar ja Corona/lockdown etc. he.. We moeten het allemaal niet te gek maken qua ambitie in deze tijd en daarom hierbij deel ik een aantal van mijn mini doelen voor februari. Dingen gelukkig nog kunnen in deze tijd:)  Heb jij doelen voor februari en zo ja welke?

1.  Ik wil me weer eens gaan opgeven voor een virtuele wedstrijd. Dat heb ik een aantal keer gedaan in het verleden en om een soort stok achter de deur te hebben wil ik dit opnieuw gaan doen. Heeft er iemand nog tips voor een leuke wedstrijd? Het liefst een wedstrijd met 10 Engelse mijl.

2. Goed, ik ben geen vroege vogel ( maar een nachtuil) en ik ben van plan om een poging te doen om daar eens wat verandering in te brengen en vaker vroeg op te staan (voor 8:00). Proberen kan vast geen kwaad.

3. Creatieve uitspattingen op papier zetten: ik ben altijd druk, maar tijd voor een hobby als bijvoorbeeld schilderen heb ik nooit echt de tijd genomen. Ook vind ik het superleuk om te schrijven, maar dit schiet er ook vaak bij in. Momenteel ben ik bezig met een fantasieverhaal

4. Ik wil weer een rondje op het mountainbike parcours in Schoorl gaan maken. Dit heb ik in oktober voor het laatst gedaan en dat vond ik superleuk. Helaas heb ik zelf geen mountainbike dus dat verhoogt de drempel nogal (hoewel er een mountainbike verhuur in Bergen zit dus ik kan daar prima iets huren). Of misschien…een mountainbike aanschaffen? Wie weet!

5. Twee nieuwe eettentjes proberen: helaas kunnen we nu natuurlijk niet uiteten maar met takeaway iets nieuws proberen kan gelukkig ook:). Over welke eettentjes dit worden en hoe het bevalt zal ik later nog wat delen!

Ga ik deze doelen ook ‘behalen’? Wordt vervolgd;) Stel jij ook (mini) doelen en welke zijn dit?

Share: