Deze week vierde ik mijn 1 -jarig thuiswerkjubileum. Half maart 2020 begon ik met thuiswerken en dat is, op een aantal kantoor dagen in de zomer na, nu al een jaar zo. Reden tot een feestje? Niet echt..weinig afleiding & minder sociale contacten maken het leven al snel nogal saai. Maar toch deed ik afgelopen weken ook leuke dingen. Een weekoverzicht bij houden met alles wat ik doe, als een soort online dagboek, lukt mij niet zo goed. Maar zo nu en dan een update geven wel:)  Hoe was deze random week in maart en hoe vermaakte ik me?

Visitekaartjes
Ik liet superhandige visitekaartjes maken bij de fotofabriek voor mijn eigen bedrijfje To Us Vertrouwenspersonen. Zie link onderaan de pagina voor meer informatie.Leuke was dat ik ze helemaal zelf heb kunnen ontwerpen. Dat koste me wel wat tijd, maar het was een leuk iets om te doen:) In deze tijd wat lastig om ze uit te delen maar hopelijk in de toekomst wel weer!

Ommetje
Ik gebruik sinds kort de app Ommetje, daar wist ik al langer vanaf maar sinds kort gebruik ik het samen met een aantal collega’s. Afgelopen 2 weken ben ik er mee aan de slag gegaan en nu probeer ik elke dag 20 minuten te wandelen (minstens). Het werkt als een goede stok achter de deur voor mij.

Kika Run
Ik rende op zondag 11 km voor Kika, lees ook mijn blog over de Lente Fit challenge die ik momenteel doe. Volgende week ( 31 maart) komt daar nog 10 km bij. Fijn om zo nuttig bezig te zijn en me in te zetten voor het goede doel. En een challenge is, in deze tijd zonder wedstrijden, altijd welkom.

Nintendo Switch
Ik ben sinds kort aardig verslaafd aan het spel 51 Worldwide Games op de Nintendo Switch, dat doe ik online met wat vriendinnen dus dat vervangt toch een beetje het goede oude bordspelletjes gevoel. Met 51 Games Worldwide kun je allerlei spelletjes doen, zoals mens-erger-je-niet, kaartspelletjes, bowlen ijshockey, schaken, dammen en noem maar op!

Kleurlenzen
Ik kocht kleurlenzen om eens te zien hoe het staat om blauwe ogen te hebben. Niet heel nuttig, wel leuk om eens te zien. Ik zag ze al eerder in de winkel liggen maar omdat ik echt lenzen op sterkte nodig heb, moest ik ze ergens bestellen waar ze wel bruikbaar zijn als goede lenzen.

Lezen!
Ik las een aantal goede boeken op mijn e-reader. Ik heb een Kobo plus account en het handige daarvan vind ik dat je door een beetje rond te snuffelen in de digitale bibliotheek ook inspiratie op kunt doen. Soms heb ik geen idee wat ik wil lezen maar als ik dan even rondkijk zie ik wel weer wat leuks om in te beginnen.

Werk jij ook alweer een jaar thuis? Hoe zag jouw week eruit?

 

 

Share: