Eigenlijk geef ik nooit echt een overzicht van wat ik zoal doe in een week (het komt wel voorbij in m’n stories/posts) omdat ik vooral thuis aan het werk ben en er ook weinig te beleven valt qua uitjes…Maar omdat ik vorige week een heerlijke vakantieweek had leek het me toch leuk om eens iets te delen in een soort overzichtje:

Maandag wandelde ik in de ochtend een stuk in de duinen van Bergen aan Zee met mijn moeder: we hadden een mooie route uitgestippeld van 7 km, genaamd de Koepelroute. Heerlijke route met veel uitzichten en die 7 km was net mooi om te wandelen. Mocht je in de buurt zijn en op zoek zijn naar een route om te wandelen, kan ik je deze absoluut aanraden (zie hieronder de link). In de middag werkte ik aan het bedrijfje dat ik sinds kort samen met mijn compagnon Anne-Marie heb opgericht. To Us Vertrouwenspersonen. En ’s avonds besloot ik eens uitgebreid te koken voor mijn vriend aangezien ik geen excuses meer had dat ik te druk was of geen tijd had ivm werk;)

Dinsdag bezocht ik een vriendin die ik al een tijdje niet gezien had en maakte ik een uitgebreide lunch klaar (omelet met champignons en kaas) en wandelde ik een rondje van 5 km. Deze route ging door een nieuwbouwwijk ( vind ik altijd wel leuk om te zien). In de middag schreef een stuk aan een verhaal (verhalen schrijven is een hobbyding van me) en ook deed ik nog wat werk voor To Us Vertrouwenspersonen

Woensdag begon ik de dag goed met wat yoga en mindfulness en trok ik s ochtends vroeg mijn schoenen aan voor een halfuur hardlopen (ongeveer 6 km). In de middag kwam GrenadeNL langs met een monstertruck en een superleuk kerstcadeautje, zie foto! Ik wist uiteraard wel dat ze zouden langskomen maar het was toch een leuke spontane ontmoeting en ook werden er nog wat foto’s gemaakt. In de middag ging ik naar een vriendin in Amsterdam en ’s avonds deed ik Mario Kart met mijn vriend en aten we lekker uitgebreid

Donderdag had ik afgesproken om met een vriendin om te gaan wandelen. Het had die nacht alleen nogal geregend en daarom besloten we maar niet richting het bos te gaan, al die plassen is niks als je lekker wilt wandelen. We spraken af in Alkmaar Centrum en haalden eerst een lekkere koffie bij Anne & Max alvorens in een park in de buurt te gaan lopen. Ik heb het niet precies bijgehouden, maar ik geloof dat het ongeveer 8 km was (aan mijn stappen te zien want dat waren er ongeveer 8000).

Vrijdag was het natuurlijk kerst en maakte ik een lekker kerstontbijt (croissantjes en scrambled eggs) en wilde ik eigenlijk gaan hardlopen alleen ik weet dat het niet slim is om om-de-dag te lopen, ik voelde die knie alweer een beetje na woensdag en wilde niks gaan forceren. Ik twijfelde over fietsen, maar met die regen zag ik dat niet zo zitten, dus daarom besloten mijn vriend en ik lekker te gaan wandelen. ’s Avonds gingen we naar mijn ouders (normaal gaan we altijd naar mn oma met kerst, maar dat kon helaas niet dit jaar). Alsnog een superfijne 1e kerstdag:)

Zaterdag trok ik samen met mijn vriend en mijn zusje en haar vriend mijn schaatsen aan op de Westfries in Hoorn. Dat was alweer even geleden, maar toen ik weg schaatste ging het nog prima. Heerlijk geschaatst!

 Hoe was jouw kerstweek?

Zie: https://www.natuurwegwijzer.nl/route/92/duinen-bij-bergen-het-koepeltje

Share: