Het zou heel fijn zijn als alles weer wat ‘normaler’ werd, maar ik merk dat ik toch ook wel meer tijd heb voor een aantal dingen waar ik anders niet aan toe zou komen. Let’s stay positive. Hier is mijn rijtje:

Wielrennen. Ik begin maar met wielrennen, aangezien ik op het moment dat ik dit schrijf net terug ben van een heerlijk fietsrondje. Ik deed vroeger veel aan wielrennen maar ben er op een gegeven moment mee gestopt. Het was echt iets wat al heel lang op mijn lijstje stond maar waar ik op de een of andere manier nooit aan toe kwam (lees nooit tijd voor vrij maakte). Afgezien van een mini rondje 2 weken geleden had ik ongeveer 7 jaar niet gefietst. Ik vraag me nu ernstig af waarom niet.. wat het was heerlijk! Wielrennen is dus iets waar ik weer mee begonnen ben dankzij de Corona crisis;)

Hardlopen. Yes, hardlopen deed ik al heel regelmatig; ik kan zo ontzettend genieten van hardlopen! Maar in deze tijden nog meer dan normaal. En het lukt me (mede dankzij thuiswerken) nu om mijn om-de-dag-loop schema vol te houden. Ook merk ik dat ik het makkelijker vind om te gaan nu er minder andere ‘prikkels’ zijn. Hardlopen of een terrasje pakken? Dat wordt dus hardlopen. Hardlopen of met vriendinnen afspreken? Hardlopen:)

Schrijven Ik ben dol op schrijven, vroeger al en nu nog steeds. Maar voor mij is schrijven wel iets waar je echt even de tijd voor moet hebben, iets wat je niet even tussendoor doet. Neem bijvoorbeeld deze blog. Zonder rust in mijn hoofd en met een weekend vol sociale plannen zou ik hier echt niet aan toegekomen zijn. Dit ‘tijd nemen voor’ geldt trouwens des de meer voor het schrijven van verhalen. Ik doe het graag, maar kan het alleen wanneer ik weinig andere dingen aan mijn hoofd heb.

Schoonmaken. Ik ben niet dol op schoonmaken. Vroeger al niet en nu nog steeds niet;) Er is altijd een stemmetje in mijn hoofd dat zegt: ach doe je dat toch lekker morgen? En dat stemmetje is er nog steeds, alleen nu ik er wat meer tijd voor heb merk ik dat ik het met minder tegenzin doe. Best fijn 😛

Bijbruinen. Ik ben dol op bakken in de zon (slecht ik weet het, maar het is zo fijn dat bruine kleurtje). Normaal kom ik pas echt toe aan bakken als ik op vakantie ga, maar nu heb ik al een aardig kleurtje in mijn gezicht voor deze tijd van het jaar.

Netflixen. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit maar ik kan soms dagen achter elkaar Netflixen (en dan vooral 1 goede serie kijken) en daarna weer een maanden off Netflix zijn. Nu heb ik meer tijd over voor Netflix Bingen!:) Ik ben nu net bij met Homeland en ga vanavond beginnen met La Casa de Papel.

 Hoe zit dat bij jou? Heb jij bepaalde hobby’s/bezigheden die je nu meer doet dan anders?

Share: