250 woorden over: De Groet uit Schoorl run – 10 km.

Hoewel ik een tijdje niet geschreven heb vond ik het toch wel weer eens tijd worden voor een stukje . Niet in de laatste plaats omdat ik dit weekend een ontzettend leuke run heb gelopen; de Groet uit Schoorl run 2019.

Wat maakte deze run , wat mij betreft, zo leuk?
De omgeving! Gotta love the dunes:). Ongeveer 6 km hebben we in duingebied gelopen. Hoe fijn is het als je tijdens het hardlopen ook nog eens een prachtig uitzicht hebt? Ik heb er van genoten! Vooral in het begin dan, na een aantal kilometers was ik vooral bezig met de finish halen…want dat ging niet meer helemaal vanzelf.

De cheering! Wat een mensen aan de zijkant om je vooruit te schreeuwen. Fanatieke supporters en een live muziekband zijn voor mij altijd een dikke pluspunt en aan het eind van de run net dat extraatje dat ik nodig heb om snelheid te houden.
En dan nog iets wat niet helemaal de run lag, maar wel heel fijn was: het was fantastisch weer voor een loopje. Het regende maar het goot niet. De regen was een hele welkome verkoeling. Heerlijk!

Mijn tijd:
Ook met mijn tijd was ik erg tevreden; 52:54. Een PR gelopen in duingebied! Welgeteld 4 seconden van mijn oude PR af (die ik tijdens de Alkmaar City Run gelopen heb).

De volgende run:
De Voorjaarsrun in Heerhugowaard! En dan hoop ik weer wat van mijn PR af te kunnen snoepen!

Heb jij de Groet uit Schoorl run ook gelopen? En wat vond jij ervan?

Share: