Oef wat was het warm vandaag! Gelukkig was ik er enigszins op voorbereid en had ik zomerse kleding  en mn zonnebril mee. Eindelijk had ik n zonnebril mee; ik heb thuis een heel assortiment aan goedkope zonnebrillen die ik gekocht heb tijdens citytrips omdat ik die altijd vergeet
Hoogtepunten van vandaag zijn bezoek aan Schönbrunn en de Spaanse rijschool. ‘S ochtends hadden we een tour geboekt naar Schönbrunn. Dat was superchill want met zo’n tour hoefden we geen routes uit te stippelen. Kwestie van in de bus stappen en uitstappen bij Schönbrunn ( en bovendien de wachtrij skippen:))
Schönbrunn was mooi en precies zoals ik het me had voorgesteld.
‘S middags hadden we een rondleiding in de Spaanse Rijschool.

 

Na deze rondleiding waren we echt supermoe en hebben we anderhalf uur in de zon op een terrasje gezeten, met een heerlijke kaiserspritz ( processor + vlierbloesemsiroop + limoen = een heeeerlijk verfrissend zomers drankje ). Als afsluiter van de dag hebben een een enorme pizza gegeten ( hadden we wel verdiend na 14000 gemaakte stappen) en nog een avondwandeling gemaakt langs de Ring. Love it! Soms voelt het eigenlijk meer als een mediterraanse stad dan Oostenrijk..morgen wordt het zelfs nog een graadje warmer dan vandaag! Tot morgen:)
Share: