Waar? Hema Alkmaar

Kosten: 2 euro

Hoe laat: van 9:00 (openingstijd) tot 10:00.

Mijn bevindingen: Deze week was de Hema in Alkmaar aan de beurt. Vorige week heb ik het zo druk gehad dat ik helaas geen tijd had voor een ontbijtje buiten de deur, deze week wel weerJ

Ik vond het gezellig druk bij Hema, niet té ( er stond geen rij bij de kassa) maar het was wel redelijk vol in het restaurant. Dat had ik niet verwacht; buiten op het straat was het namelijk echt heel rustig. Iets wat je ook verwacht op een random zaterdagmorgen

Het ontbijt van de Hema bestond uit een pistolet met een omelet (delicious),  een enorme croissant, juice d’orange en een kop koffie. Lekker uitgebreid dus! Ik moet wel zeggen dat ik na die pistolet met omelet al vol zat, dus ietsje minder uitgebreid had ik ook niet erg gevonden. En belangrijk: de koffie was echt superfijn.

Zou ik hier terugkomen? Absoluut! Voor een heerlijk uitgebreid ontbijt moet je bij Hema zijn. Je moet alleen wel vroeg je bed uit voor een zaterdag, want om 10:00 stipt wordt het ontbijt ‘buffet’ weggehaald. Note: op de plaats waar het ontbijt stond kwamen appeltaartjes en donuts te staan , dus als je het ontbijt mist is er een prima optie B;)

Share: