Hoe is de training deze week gegaan?
Deze week heb ik op woensdag een 15 km gelopen door de stromende regen. Eigenlijk wilde ik voor een langere afstand gaan (ik had 18 km in m’n hoofd toen ik begon), maar ik vond het op een gegeven moment wel mooi geweest. En dat ‘I’m done with it’ moment kwam eigenlijk al na 5 km toen er een auto zo hard langs scheurde door een plas water dat ik meteen zeiknat was.
Ja, normaal ben ik dol op lopen in de regen, maar die plensbui van laatst was toch wel eh.. next level en na die vloedgolf kon ik echt alleen nog maar aan de warme douche denken terwijl ik druipnat door het park sjokte. Ik hoorde iemand  (vanonder een paraplu) zelfs zeggen: ‘ach jeetje, wat sneu,’ terwijl ik langs liep. Zo zal ik er dus ongeveer wel uitgezien hebben..;)
Ik was zeker tevreden toen ik na 15 km de stopknop van mijn Garmin horloge indrukte. Toch weer 15 km in the pocket. Geaccepteerd dat dat even het maximale was voor dat moment. En dat voelde eigenlijk ook wel heel goed. Die acceptatie.

Wat wil ik verder nog gaan lopen op voorbereiding van de halve marathon?
Ik laat dat eerlijk gezegd toch een beetje afhangen van hoe ik mij voel komende week. In elk geval wil ik nog een interval training en een 10 km loopje doen voor ik 20 oktober aan de start sta. Even kijken hoe ik dat het beste kan inpassen deze week. Keep you updated op instagram;)

Nieuw hoofdstuk!
Naast dat ik bezig ben met werk en hardlopen, ben ik ook druk bezig met het voorbereiden van mijn verhuizing begin november!:)  Mijn vriend Steven en ik hebben namelijk een huis gekocht en daar krijgen wij begin november de sleutel van.
Hier zit momenteel uiteraard ook een hoop tijd in (voorbereiden, uitzoeken verf, uitzoeken laminaat etc etc), dus al met al heb ik het aardig druk komende weken en wordt het een beetje passen en meten qua tijd. Gelukkig dus wel druk met allemaal leuke dingen, want ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven!

Hoe vind jij hardlopen in de regen? Vervelend of juist een zegen? Laat het weten in een reactie!:)

Share: