Werd er vorige week een deel van de Dam tot Damloop afgelast wegens de hitte. Ging de loop van Texel vandaag niet door wegens extreem slechte weer omstandigheden (wind, regen, noem het maar ). Tsja. Ik vroeg me vorige week af hoe vervelend dat moet zijn; je traint voor een wedstrijd en uiterlijk krijg je niet eens de kans om te laten zien waar je al die tijd voor getraind hebt en wat je waard bent. Deze keer betrof het dus ook mijn run. Ik vond dat voor deze wedstrijd eigenlijk niet heel erg. Hoewel ik zeker zin om lekker even te knallen op die 10 km, bedacht ik me dat het een ongezellige, zeiknatte boel ging worden daar. Met nog niet de helft van de sfeer van vorig jaar. En zoals jullie op mijn Instagram hebben kunnen lezen, heb ik de afgelopen tijd iets minder aan hardlopen kunnen besteden dan ik zou willen. Dus een toptijd ging het sowieso al niet worden! Oorspronkelijk wilde ik hier mijn allereerste halve marathon lopen, maar helaas heb ik dat idee al eerder vaarwel moeten zeggen. Ook omdat ik niet voldoende tijd gehad heb om te trainen. Volgend jaar weer een kans!

Omdat ik deze 10 km eigenlijk beschouwde als een mini traininkje naar de halve marathon van Amsterdam toe heb ik vandaag alsnog mijn kilometers (12 in totaal) gemaakt in de regen. Maarrrr gelukkig was ik daarna wel weer snel thuis en wachtte de warme douche op me.

Ook heb ik vandaag mijn nieuwe jasje van Rogelli kunnen uit proberen (zie foto). Dat wilde ik al een tijdje, maar het warme weer van afgelopen weken liet dat natuurlijk niet echt toe. Hij zit echt heerlijk en ik kan je vertellen; regenbestendig is ie zekerste weten:)

Ik ben trouwens van plan om mijn blog weer wat nieuw leven in de blazen. Ik ben ermee gestopt omdat ik het te druk had, maar ik mis het! Daarom ben ik voornemens om weer vaker een nieuwe blog te schrijven.Nou heb ik wel vaker een goed plan en is de uitvoering over het algemeen iets minder.. maar goed! We gaan het proberen☺

Share: