Van 25 maart tot en met 31 maart genoot ik van een fantastische vakantie in New York. Oorspronkelijk was het mijn plan om een blog te schrijven over deze reis (net zoals bij voorgaande reizen), maar halverwege het schrijven bedacht ik me dat het wel leuk vond om iets anders te proberen, een wat meer gecombineerde blog/vlog met niet alleen maar tekst maar ook video’s!

Enjoy!

Dag 1: We vlogen richting New York en kwamen ’s avonds laat aan in het hotel (laat in New York en dus nog later in Nederlandse tijd), flink last van de jetlag natuurlijk. Ons hotel was echt super en ik kan het je dan ook van harte aanbevelen! Naam: Riu Hotel Times Square. Naam zeg het al, je bent echt binnen 3 minuten lopen op Times Square. We hebben nog even een stukje rondgelopen op Times Square, maar zijn uiteindelijk rond 23:00 (lees 4:00 NL tijd) uitgeput op het zeer comfy bed neergeploft.

Share: